Kirunafestivalen 2012, here I come!

Nu springer jag iväg till bussen till Övertorneå och åker sedan vidare mot Kiruna! WOHO! Är taggad till tusen, fatta grymt att få se Maggio, Norlie och KKV, Hoffmaestro och få umgås med min kära Elsa! Avslutar inlägget med historiens fulaste bild, hahahha! Hoppas alla får en fin helg, kram!
 

Kommentarer
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hej hur har sommarlovet varit hittills?? :)

(detta har inte något med frågan att göra) Du kanske kommer strunta i detta nu men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg?

Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar på frågan! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

Svar: Va roligt att du har så stora drömmar och är så målmedveten! Du får verkligen lycka till med allt, så kul att se en så driven tjej, fortsätt så! :-)
absolutfanny.blogg.se

2012-07-01 @ 02:59:36
URL: http://jaasses.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0