If this is love then love is easy, it's the easiest thing to do.

Hej hallå! Här har det varit tyst ett tag och jag har väl inte direkt tankar på att öka uppdateringen. Mitt liv är så ointressant som det kan bli just nu: skola, plugg, häst, jobb, pojkvän, musik och körkort. Så rullar det på men i mon tar vi LOV! Något som jag verkligen verkar behöva, försover mig hela tiden och idag var inget undantag. Efter lunch kom veterinären och vaccinerade hästarna, det gick prima skinka och Gurello verkade inte hinna fatta vad som hände? Hahaha han är så fin min pojke ♥
 
I mon är det somsagt sista skoldagen innan vi får lov, ska förhoppningsvis vakna i tid och ta mig dit, resten av dagen ska jag ta hand om hästar och bara ta det lugnt, Amanda far till Stockholm i mon så nu ska jag ta hand om pållarna. Tjaa.... jag har väl inte så mycket mer att säga. Hoppas alla får ett fint lov!
 
Bjuder på McFlys nya låt så länge! Måste bara säga att jag ääälskar den, såklart! Den är så härlig på nått sätt, den gör mig verkligen glad! :-) Så gulligt med ukulelen och Dannys röst är ju omöjlig att inte älska, och för dem som hängt med McFly länge är musikvideon väldigt fin och genomtänkt. Fina, underbara McFly ♥♥♥
 

1D - One thing


Bitch, I'm fabulous.


My love, my heart.

Min dag:

- vaknade runt 06:40
- var till hästarna och gav hö
- skola mellan nio och tolv
- tacos
- plugg i bibblan fram till klockan halv fyra
- jobb
- övningskörde hem och till Kuittas
- middag
- till hästarna igen för att ge foder och hö
- duscha
- plocka fram allt klart till i mon (friluftsdag)
 
Klockan närmar sig halv tolv och jag har just sattit mig på sängen efter en minst sagt fartfylld dag. Kan inte neka att jag varit effektiv idag! Nk-uppgiften är klar och inskickad en vecka för tidigt, har nog aldrig lämnat in en uppgift så tidigt!! Nu är det bara företagsekonomi, rättskunskap, internationell ekonomi och teori plugg kvar men det tar jag en annan dag för nu ska jag borta tänderna och sova!
 
Världen bästa pluggställe!

Biblioteket.

Sitter i b to the ibblan och p to the lugglar och tar e to the gopics, go me!
 

Lana Del Rey.Smile like you mean it.


She will be loved.

Idag har det varit en fullspäckad dag som vanligt! Ni vet väl vid det här laget vad det innebär? Skola, jobb, häst och plugg. Och denna dag var inte ett undantag kan jag meddela. Har alltså inte så mycket att säga, avslutar därför här och säger gonatt! I mon ska jag ta vara på min sovmorgon och besöka hästarna på morgonen.
 

Don't you worry, don't you worry child, see heaven got a plan for you.


RSS 2.0