Plugg.

Sitter just nu och pluggar på engelska frågorna. Om jag är riktigt duktig ska jag belöna mig själv med en film i kväll! Försöker motivera migsjälv, blir nog bra :-)

Och juste:

Amanda dö. Hatar dig föralltid.

Kloka ord.

"Om jag inte kan gilla mig själv, vem ska gilla mig då?
Jag kommer alltid att vara jag och jag kommer
alltid
att se ut som jag gör. Lika bra att älska det."

Tänk på det.

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?

Så jävla typiskt! Kom hem, la mig framför tvn, la väckarklockan på en halvtimme, vaknade när klockan ringde............ Somnade om och vaknade två timmar senare! Händer mig alltid och ändå lär jag mig inte. Vi snackade faktiskt om det här i skolan idag så gör jag samma fail igen ändå. Nåja nu är det bara att vakna till och hoppa ner i böckernas värld.

Jag tror jag är kär.



miiih ♥♥♥♥♥

The world is on my side, I have no reason to run.


Näringslivsgalan.

Så därja, då överlevde man näringslivsgalan också! Var en trevlig kväll och jag fick mycket beröm för mina bilder, skit kul ju! :-)

Nu ska jag berömma mig själv efter allt slit med en film, ååh ♥♥♥

Jag antar att jag slutade bry mig nånstans mellan lögnerna och besvikelserna.


Söta.




Tycker vi var jävligt söta på företags ekonomin idag.

För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan.

Har du någon gång frågat dig själv vart du varit idag om du gjort andra val, gått andra vägar eller om vissa speciella händelser inte hänt just då de hände? Har du någon gång frågat dig själv hur det sett ut om du träffat en viss/vissa person/personer någon annan gång? I en mognare eller omognare tid, i en situation när allt såg annorlunda ut? Har du någon gång frågat dig själv hur ditt liv sett ut om du gjort andra val eller gett något annat svar på frågan?



Det har jag.

p-nap

Skönt, å sova i ett X antal timmar. Nu är jag inte det minsta piggare! :)


Bella: Givetvis! ;)
Lovve: Hurru det är fan farligt att kolla den, man kan inte sluta kolla när man väl börjat, haha!
Lisa: Haha fail, juNi ska det såklart stå, sorrysorry

Sthlm baby!

Stockholm med klassen i juni, FYFAN SÅ FINT!

Håkan är bästbästbästbästbäst.

Shooting dogs.

Förra terminen såg vi en film på samhälls B, en film som berörde mig otroligt mycket. Den hette Hotel Rwanda och handlade om folkmordet som skedde i Rwanda år 1994. När vi sett den skapade den otroligt många känslor inom mig. Jag förstår inte varför vi inte fått läsa om denna hemska händelse i skolan tidigare. Det var på samhälls B lektionen, på gymnasiet, i 2an, när jag var 17 år gammal som jag för första gången fick höra om detta brutala folkmord som tog över 800 000 liv, och vad gjorde omvärlden? Jo blundade för vad som hände. Jag hann leva i 17 år innan jag fick höra om det hemska som hände i Rwanda 1994. 17 år utan att höra ett ord om det, och jag kan verkligen inte förstå hur eller varför.

Hur många gånger har man inte hört om nazisterna och koncentrationslägrena? Hur många gånger har vi inte fått höra om de gula stjärnorna och de randiga pyjamasarna? De flesta kunde det där utan till innan vi börja läsa om det i skolan. Ändå ska man lära sig mer om det, läsa om det om och om igen, se filmer och intervjuer om det om och om igen. Men folkmordet i Rwanda hålls det tyst om. 17 år.
Jag förstår inte. Återigen bevisar Håkan att han är den bästa läraren som vandrar på denna jord.

I natt såg jag en film som jag laddat ner för nån dag sen, även den handla om det hemska som hände i Rwanda. Shooting Dogs heter den (man hittar den även på Beyond The Gates). Och fan va jag grät kan jag ju meddela. "They are only taking the whites". Fuck you FN, kiss my ass! säger jag bara. Se den, det är en order. Ny favorit för min del.

Och för er som inte heller hört om vad som hände för 17 år sedan: Google it! Eller se Hoter Rwanda eller Shooting Dogs. Eller så gör ni både och. Minst en av grejerna iallafall. Ska btw redovisa om Rwanda i mon. Får se om jag kan hålla mig i styr när jag ska prata om folkmordet eller om ilskan och sorgen kommer välla upp ur mig. Fyfan va man får skämmas som "vit".


Sliten, trött osv



Så här glad är jag egentligen inte, magen håller mig vaken :(

Nyvaken

Blev att stanna hemma från skolan idag. Vaknade vid två tiden i natt av att jag hade sjukt ont i magen och så fort jag steg upp i morse kände jag att det kom tillbaka. Har försökt sova bort det men har fortfarande ont och mår illa :(

I mon ska jag iallafall försöka ta mig till skolan för då har jag, Amelie och Johan redovisning och vi har redan flyttat den en gång eftersom att Johan var sjuk förra veckan. Får chilla gärnet idag så det går över.


Amelie och Sanne: Meeh, jag säger ju bara sanningen, så sjukt mysigt ni hade gjort det på ert lilla café! Kommer garanterat komma fler gånger :) Och Sanne, älskar du också King Arthur!? Visst är den bra! Funder typ varje kväll på att se den, haha.

King Arthur and his knights of the round table

Kvällen kunda knappt slutat bättre! När jag gick ner till köket för att äta kvällsmat upptäckte jag att King Arthur visades på tv. La mig såklart i soffan för att se resten av filmen och den var lika bra, om inte ännu bättre, sen sist jag såg den!

Var inte speciellt länge sen sist jag såg den dock, nån gång under jullovet var det, och innan det såg jag den i skolan med klassen. En av mina absoluta favorit filmer, den slutar aldrig att imponera en! Så sjukt snyggt gjord, snygga och jävligt duktiga skådespelare, välgjorda scener och underbara dialoger och repliker att lyssna på. Mums ♥


"I came to see your face so that I alone
may find you on the battlefield. And it
will be good of you to mark my face,
Saxon, for the next time you see it, it
will be the last thing you see on this earth."

"Knights! The gift of freedom is yoursby right.
But the home we seek resides not in some distant
land, it's in us, and in our actions on this day! If
this be our destiny, then so be it. But let history
remember, that as free men, we chose to make it so!"


- King Arthur







Ska vi göra något äckligt, baby?

Jag känner mig helt överproppad med inspiration och energi! Så jävla lyckig jag är, vet dock inte vad jag ska göra av denna energi?!
Vill träna, fota, klä mig snyggt, bära snygga smycken, pierca och tatuera mig, resa utomlands, uppleva nya ställen och nya saker, vara på festival, festa, dunka musik på högsta volym, pumpa puder, leka modell framför kameran, skaffa eget, inreda, sjunga, dansa, skratta, kyssas, kramas, göra nått äckligt baby och bara leeeeva liiiiiivet!

Fan asså, vill typ dansa runt på gatan naken å sjunga "Vill du göra något äckligt, baby?", synd att det är -20någonting grader bara. Värme vart är du när jag behöver dig som mest!? Vill ha skratt, vänner, värme, kärlek och fest. Ge mig den kombinationen så blir jag glad, snälla?

Ibland kan man ju fan inte göra nått annat än att älska livet!


bootcamp

FYFAN vilken härlig träning det var idag! Vi körde hårdare än vanligt och jag pressade mig verkligen till det yttersta, men fyfan så kul det var! Känner mig jävligt taggad på att träna nu, woop woop, livet leker!

"Redigera din befintliga stilmall"

Hoho har kämpat lite med att förstå mig på dendär j-ävla stilmallen, inte det lättaste! Börjar fatta lite men bloggen ser fortfarande cepe och fult ut. Dessutom ser den annorlunda ut om jag kollar den på min PC? Annat typsnitt på rubrikerna osv. Nå nu ger jag iallfall upp så bloggen får se ut som den gör, om ingen känner för att fixa min blogg såklart? ehehe ;-)

Ikväll vankas det träning, bootcamp för hela slanten! Sen får vi se om det blir att plugga eller kolla film, lutar mot det sistnämnda!

Mysigt med träningsvärk i rumpan

det känns som att nån tar på den helatiden , miihihi :-)

Hon sa ”nu tar jag dig till himlen”



ååh, kan inte få nog av den här låten! ♥ Den blir bättre och bättre för varje gång jag lyssnar på den.
Sen kan man ju inte heller förneka att musikvideon är riktigt jävla snygg. Härligaste musikvideon jag varit med om på länge faktiskt.

frihet.


Sometimes we expect more from others because we would be willing to do that much for them.



Photo: Me, 110122


3 månader kvar.




Nikon D7000

Sitter och lär känna den nya kameran!

20:22

Sa ju att jag skulle bli gladare! Jag och Amanda var rätt snabba hos hästarna idag och innan jag skulle hem fastnade vi såklart å börja prata om massa strunt, inte ovanligt för oss två!

När jag kom hem var hunden ute så jag hämtade hennes dragleksak och började leka med henne. Hon älskar verkligen att ha dragkamp och blir fan helt tokig! Hon morrar, slänger med huvudet och hoppar med hela kroppen, ganska kul att se :D När hon lessna på de sprang jag upp på den stora snökullen vi har på gården och ropade på henne, såklart studsa hon upp med spetsade öron och viftande svans. Vi gick ner på andra sidan kullen å sen när jag tänkte gå upp igen tyckte Clara att vi skulle leka herren på täppan istället! Så hon började morra och brottas med mig. Om man inte kände henne och skulle se oss när vi håller på brottas skulle man tro att hon är seriös för hon morrar verkligen ordentligt och attackerar en när man ligger på marken, smånaffsar en osv, hahaha! (Såklart slutar hon om man säger till henne) Clara är världens snällaste hund egentligen, hon verkar bara vara lite galen när man leker med henne ;-) Sjukt rolig hund det där, kände mig som ett barn igen när jag lekte med henne där i snön!

18:37

Dagar som dessa önskar jag bara att hästen kunde bära ut vatten till sig själv och mocka ut sitt eget skit ur lösdriften. Vill bara lägga mig under täcket och göra absolut ingenting!

Meeeeen han kan ju inte det så de är bara att lyfta på fläsket och bege sig mot hästarna. Vet att jag kommer bli glad när jag väl är där och får pussa på min fina kille. Slöa hinner jag göra när jag kommer hem!

Matte







Idag är jag och Jenny trötta och lättroade.

Café midnattssol

Helgen har spenderats med Kimmi. På söndag vaknade vi galet tidigt av oss själva, redan halv 11 var vi båda vakna! Det är väldigt :OOOOOOOOO!!!!!!!!!! för att vara oss, haha. Vi gillar att sova, okej!?

Termometern visade - 23 men vi trotsade kylan, hoppade in i epan och drog till Pello! Drog och fikade på Sanne, Lovves, Amelies, Johans och Annelis nyöppnade café (via Uf), café midnattssol till all ära! Vi stannade rätt länge faktiskt för deras fik var jävligt mysigt! Trevlig stämning och god fika, tycker alla borde besöka deras fina lilla café i Pello! Jag drack en cola och åt en riktigt smarrig kladdkaka som de bakat ihop. Till det fick man grädde, blåbär och hallon, det var asgött.




Photo: Café midnattssol

Grattis hjärtat

Den 13 januari 1994 föddes en liten pojke som fick namnet Kim-Jonas. Idag fyller han 18 år. 18 år! Känns stört måste jag erkänna. Vi var små 15åringar när vi började snacka, bara barnet ju! Men oj vad den killen tog mitt 15åriga hjärta med storm. Idag har vi varit tillsammans i drygt 1 och 1/2 år och idag är det andra gången jag får gratta honom som min pojkvän ♥


<3du

I've been sleeping for 40 days.

Anlände till Kimmi med bussen runt kvart över 5 igår. Sov hela vägen till Ötå. Promenerade hem till honom och la mig på sängen och väntade på att han skulle komma hem från övningskörningen, somnade. Vaknade till när han kom hem, han la sig bredvid mig, vi somnade. Runt midnatt vaknade vi, gick å duscha å käka och lite sånt, en timme senare var vi nedbäddade i sängen igen och somnade direkt. Runt halv 6 vaknade vi efter att ha sovit runt klockan.

= Vi var väldigt osociala men jävligt pigga i skolan idag, haha!

I know I'm sleeping 'cause this dream's too amazing.

De senaste dagarna har spenderats med Kim-Jonas, hästen och vännerna.
I fredags var jag hos Jenny och umgicks med henne, Lisa och Elin. Vi snackade massa strunt, kollade videoblogg (hahaha), myste och kollade filmen Trassel som förövrigt rockade! Åt upp lösviktsgodis för 53 kronor och vandrade hem till Kimmi i ett dött Övertorneå vid halv ett tiden. Som tur va blev jag varken mördad eller våldtagen efter vägen så jag slapp ringa till Jenny och berätta att jag blivit det ;-)

Tillsammans med Kimmi har jag totalvänt på dygnet. Rekordet tog vi nog idag när vi gick och la oss vid kl 08 och vaknade kl 19 (!!!). Nu är klockan morgon och jag har inte lagt mig än. Det är måndag idag och i mon börjar skolan. Kul, väckarklockan kommer ringa runt den här tiden i mon.... ehh.
Ska bli intressant att se hur man orkar första dagen i skolan. Är förövrigt inte taggad för skola men som tur är har jag mycket att se fram emot så den här terminen kommer förhoppningsvis gå snabbt!

Tänkte ta och tipsa er om en bra låt när jag ändå är i farten;
Edward Sharpe And The Magnetic Zeros - 40 Day Dream

Jag älskar dig mer än du nånsin kommer förstå.


har ett underligt sug...

... efter att läsa! Känns jävligt skumt eftersom att jag i vanliga fall inte alls är intresserad av att läsa, haha?


Allting har en ände, så har korven två

Klockan är alldeles för mycket och jag borde ligga och sova nu, men det gör jag inte. (No shit sherlock??)
Haft en rolig konversation med Jenny nyss på fb. Vi satt och länkade gamla fb-statusar och grupper man gått med i, kan säga att vi fått skratta en hel del! :D Sjukt bra fantasi man hade förut! Så jävla goatider alltså :'')

120102

Jahapp, jahapp, idag då? Kusinerna från Kiruna har kommit och stannar en natt eller två. Dock har Tim fått leka med dem (läs: slått på något tvspel) hela dan. Har varit sjukt trött, fattar inte hur jag ska orka när skolan börjar igen för jag är verkligen inte utvilad trots att vi haft lov rätt länge nu, blööö.... Nåja, har ännu en vecka på mig att sova!

Ikväll blir det att äta gott och sen kommer tomten igen, snacka om att man varit snäll i år!

California, California, here we come

Näe nu tar jag och hoppar in i duschen och slår på en film eller kanske en serie? Är sugen på att börja kolla O.C igen... åh, älskar verkligen den serien! Den är så välgjord med snygga scener, passande musik och intressanta karaktärer. Älskar handlingen, känslorna och utvecklingen man ser hos personerna under seriens gång. Om ni inte har sett O.C, gör det! Så sjukt sevärd! :-)

Introt också... bara massa kärlek till denna serie alltså! ♥



tvåtusentolv!

Då var det ett nytt år igen, 2011 sa vi glatt hejdå till när vi välkomnade 2012 vid 12-slaget igår!
Jag hade en gaaalet grym kväll!! En FB-status och några bilder få berätta om kvällen ;-)
























FYFAN vilket drag det var i A-huset igår! traskade hem vid 5-halv 6 tiden efter en galet grym kväll bestående av trasiga kameror, shottar, smitande hästar, dans, sång, skratt och glädje! Kvällen hade knappt kunnat bli bättre och jag och Gabriella välkomnade det nya året med att ramla å ha sönder minigolfbanan på "isen". Tog bilder med fransmän, festade loss med min bror och kramade en ren. Tack alla som gjorde kvällen så otroligt grym som den blev! :D

RSS 2.0