Mot huvudstaden!

Nu beger jag mig till Stockholm med min underbara pojkvän och min fina mamma. I Stockholm befinner sig redan mina båda fastrar och det är med dem vi kommer spendera helgen i huvudstaden med. Kommer nog inte bli mycket uppdatering här då jag inte ids ta med datorn men på instagram kan ni ju alltid hålla koll för där lär det uppdateras. Heter fan_nny för er som missat. Ha en fin helg för det ska jag ha, puss ♥
 
Bilder från förra året.

In kommer ting.

Åhh va skönt, hann hem med 12 bussen istället för 14:10 bussen! Nu slipper jag stressa, runt klockan fyra börjar bilen glida mot Luleå. Nu ska jag P to the acka!
 

Naturkunskap B

 
Nk B med Janis, på morgonen. Det förklarar nog allt, heh :-)

More than this.

JAG ORKAR INTE VARA SÅ HÄR TRÖTT HELA TIDEN! Har sovit flera timmar efter skolan igen, nu ska jag sätta igång med packandet, passar på att packa upp väskan från Luleå kalaset samtidigt, haha. I mon bär det av mot huvudstaden!!

HEJSAN MAMMA OCH PAPPA, HA DET SÅ KULT PÅ RESTAURANGEN

Jahapp, då sitter man här igen, hos Martina in the big city of Kuittasjärvi! Skoldagen bestod av två lektioner + ett studentkommitté möte. Hann dessutom mysa med Kimpster i två timmar, han är så mysig när han sover :') På torsdag drar vi ner till Stockholm också och i morgon kommer hela dagen bestå av packning, najs!
 
Nej, nu har jag inget mer vettigt att säga, hejdå!

När livet vänder ska jag ännu be, come give me love.

Det är inte nådigt vad jag varit död idag! Kom hem halv ett och har legat i soffan från det fram till klockan nio ungefär. De enda gångerna jag har gått upp under hela dagen var när jag skulle hämta tvätt från mitt rum och när jag skulle käka middag, resten av dagen har jag bara legat där och kollat tv. Hann dessutom sova drygt två timmar. Skulle egentligen fara till Kuittas idag men Martina ringde när bussen var i Jgi och jag hade aldrig hunnit hämta mina grejer och sprungit ut för att hinna med bussen. Tror det var lite tur med tanke på min dödlighet idag! Blir att fara dit i morgon istället och hälsa på :-)
 
Annars har jag bara myst med hundarna idag och ätit världens godaste middag! Kyckling med makaroner och currysås, ni måste prova det! Var egentligen inte planerat som en god rätt men eftersom det bara var jag och mamma som käka så tog vi vad vi hade och resultatet blev ju magnifikt! Just nu sitter jag med en kopp te och gör mitt bästa för att bli frisk, denna förkylning tar död på mig!
 
Åså några instapics på det!
 

Stina 18 år!

Gårdagen blev en riktig succé, vi fixade en överraskningsfest för Stina och oj vad överraskad hon blev! Trots att vi höll på försäga oss massvis av gånger på fredag under fikat så hade hon inte misstänkt nått, wiho :D Vid 10 tiden (?) började vi dra oss mot Torne och Umppari, måste säga att kvällen blev riktigt lyckad och att jag hade en jätte trevlig kväll! Dansade en massa, sjöng "Ja må han leva" till en göteborgare, käkade på Max och träffade dessutom min älskade Pasma ♥ Påvägen hem hade vi lite karaoke i bilen samtidigt som jag ringde 200 samtal för att väcka Kimmi. Jag lyckades tillslut väcka honom så jag blev inte utelåst igen utan fick somna i min älskades famn, alltid lika underbart <3
 
Idag har jag mått värre än jag förtjänat! Åkt på bakisen from hell, som man så vackert brukar säga, och först nu börjar jag känna mig lite som en människa. Har varit sjukt sliten idag, dessutom har jag gått och blivit sjuk! Har känt mig lite små krasslig på senaste tiden och gårdagskvällen gjorde väl susen. I mon äre back to school och för tillfället vet jag faktiskt inte när jag börjar. Neej, nu ska jag bjuda på lite bilder och sen äre dags för lite sömn för min del, kramis!
 

Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt.

Nu ligger jag nedbäddad i min alldeles egna säng, det känns grymt skönt måste jag säga ♥ Man blir så hemmakär när man är på vift hela tiden. Är så upptagen med att vara med Kimmi, umgås med kompisar och spendera tid hos Martina och hästen så jag har inte riktigt hunnit med att bara ligga hemma och ta det lugnt på ett tag.
 
Idag samlades ett skönt gäng tjejer hemma hos Stina för lite kalasfika, grattis vännen! :-) Hade en jätte trevlig kväll med massvis av skratt, prat och fika. Vi kom bl.a. in på ämnen som hur vi betedde oss i sjuan, det känns som att det var igår jag började på centralskolan och bråkade med Ellen, hahaha! Ja, det var ju trots allt drygt fyra år sedan och nu helt plötsligt är det våran tur att ta studenten!!! Vi satt och babblade om det också en massa och fyfan va taggad jag blev på student, bal och studentresa!
 
Efter drygt fyra timmars konstant pratande skjutsade Jenny mig till bussen och här ligger jag nu, trött som en sengångare. Hade en otroligt trevlig kväll, tycker man borde umgås så här oftare! Tycker det är lite synd att någon måste fylla år för att man ska kunna sätta sig runt ett bord och ha en trevlig kväll! Något vi borde ändra på?
 
Nej, nu måste jag sova så jag orkar vakna upp i mon och verka hovar, kramis!

@ Ströms

Befinner mig hos Martina igen, var nyss ute och tog lite ridbilder åt henne. Har nu världens jävla skallebank och solen har gått i moln, alltid min vanliga tur när vi fotar! Martina får sol och fint ljus å jag får MOLN!
 
PS. Martina, nästa gång fotar vi mig och Gurello först! DS.
PS2. Bilderna blev inge bra så ni kommer inte få se dem. DS2.

Stupid trolls!!


Historien om mina tänder.

När jag fortfarande var en liten unge på bara något år lyckades jag slå i min ena framtand i trappräcket i huset i Kiruna när jag satt i mammas famn. Vi har händelsen på film och ändra fram tills det att jag tappade mina tänder gick jag runt med en grön framtand.
 
I fyran fick jag min första tandställning som jag hade i drygt två år kanske.
 
När jag gick i 6an var jag på badhuset i Gällivare med några kompisar och badade. Vi skulle hoppa från den lägsta trampolinen men badvakten kom och sa att vi bara fick vara en och en på trampolinen, så duktig som jag var klev jag ner.... och halkade på trappsteget. Jag slog framtänderna i golvet och de flesta vet väl vad badhus har för golv... Halva framtanden slogs ut och hela golvet fylldes med blod från min mun. Efter det var jag ömm i munnen flera veckor och kunde inte äta.
 
I 8an (tror jag det var) fick jag min andra tandställning. En nattandställning och efter drygt ett år blev jag av med den.
 
Förra året slog jag i andra framtanden (inte lika brutalt som på badhuset) och en kant av tanden lossnade.
 
Innan vi fick sommarlov lossnade fyllningen från ena framtanden och i slutet av sommarlovet lossnade fyllningen från den andra.
 
Och i höst ska jag troligtvis få en ny tandställning.
 
 
Ja, mina tänder har varit med om mycket och har varit fula, snea, fläckiga och missfärgade hela mitt liv. Så länge jag kan minnas har jag haft överbett (därför det olika tandställningarna) och jag har alltid gått runt med två kanintänder till framtänder. "A smile is the best makeup any girl can wear" är ett citat som jag tycker stämmer så otroligt bra. Människor som ler är så otroligt vackert, och jag brukar ofta spana in andras leenden. Åh, ett vackert leende gör så mycket!
 
Jag tycker själv om att vara glad, skratta och le, men i vissa situationer känns det bara jobbigt att le. Jag vill inte alltid skratta för då vet jag att man kommer få se mina tänder och hur många gånger har inte folk frågat mig vad jag har för fläck på framtanden? Jag vet faktiskt inte vad det är för fräck, den bara är där och har alltid varit där och jag är mycket medveten om att den är där. Samma gäller min stora glugg, dock har jag under det senaste året börjat gilla min glugg och skulle faktiskt inte vilja ta bort den nå mer, den är bara så "jag". Alla har vi komplex över våra kroppar och även om jag inte är dendär extrema som står framför spegeln och pekar ut alla mina fel så har mina tänder alltid sänkt mitt självförtroende. Jag har märkt att så fort jag träffar nya människor står jag ofta med handen för munnen för att jag skäms så mycket. Så fort någon nämner något om mina tänder skäms jag. Mina vänner är vana med hur jag ser ut och de bryr sig inte och då gör inte jag heller det. Men åh, jag har alltid drömt om att ha ett fint leende och jag vet att jag kommer fixa mina tänder i framtiden.
 
Som jag nämnde har fyllningen i mina framtänder lossnat i sommras och idag gick jag till tandläkaren för att fixa det. Jag tänkte att jag föreslår att de kan slipa ner dem istället för att fylla dem (vilket jag gjort varje gång) men förväntade att tandläkaren skulle vara lika sur som vanligt och säga att det inte går. Men det hände faktiskt inte idag, idag jag hamnade hos en jätte duktig tandläkare som var otroligt trevlig och tillmötesgående och tyckte att mitt förslag var en bra idé! Så hon slipade faktiskt ner mina kanintänder istället för att fylla på dem! Vet ni hur mycket det gjorde min dag!?
 
Visst, tänderna är fortfarande lite ojämna och långa och jag har fortfarande mitt överbett och fläcken på ena tanden, mina tänder är långt i från perfekta men det blev faktiskt ganska stor skillnad, jag märker det i alla fall. Inte nog med att tänderna var trasiga och fläckiga innan, de var dessutom ojämna, kantiga och bara hemska att se på. Jag är jätte nöjd med resultatet och nu kan jag för första gången i mitt liv le utan att skämmas. Jag är SÅ JÄVLA GLAD att jag hamnade i händerna på en duktig tandläkare idag.
 
Före (fager bild jag vet haha)
 
Efter

Back to school.

Idag gick jag in i skolan och såg mitt sista sommarlov försvinna bakom mig, mitt sista riktiga sommarlov. Hur sjukt är inte det? Om bara några månader är det min tur, då är det jag som springer ut från Gränsälvsgymnasiet och sjunger "För vi har tagit studenteeeen, fyfan va vi är bra!!" tillsammans med mina vänner. Det här har man längtat efter så sjukt länge, att gå ut skolan, gå balen, få ta studenten och bli fri. Och det känns helt fantastisk, spännande men samtidigt lite läskigt!
 
Jag är faktiskt rätt taggad inför det här året, något jag vet att jag kommer ångra att jag sagt om några veckor när jag sitter där med massa prov och uppgifter att göra haha, men fatta detta är mitt sista år! Dessutom börjar alla mina vänner bli arton och snart tar jag förhoppningsvis körkortet också! Det här är vårt sista år tillsammans, och jag tror det kommer bli ett riktigt bra år faktiskt. Vad som händer efter studenten återstår att se, får ta en dag i taget helt enkelt :-)
 

Living the dream in the big city of Kuittasjärvi!

Hejhopp gummisnopp! Bor för tillfället hos Martina i Kuittasjärvi med hästen, vi har bl.a. hunnit med skogsturer, hoppning, mys och en fotografering hittills. I morgon är det tidig uppstigning för möte med sommarlovsentrepenörs gänget i Ötå som gäller. Efter det ska jag hem och ladda upp inför skolan som börjar på onsdag. Kommer tillbaka hit igen på onsdag eller torsdag och umgås lite mer med Martina och hästarna och kommer troligtvis hem med Gurello innan helgen.
 
Nej, skulle bara informera er lite om läget så ni vet vart jag befinner mig och vad jag har för mig! Bilderna från idag kommer nog upp här senare, puss och kram :-)

Hahahaha LOL, you just gotta love 9gag

 

Sol, vind och vatten höga berg och djupa hav, det är mina drömmar vävda av.

Jag vet att det varit rätt dött här den senaste tiden men har helt enkelt varit alltför upptagen med att leva livet! Njuter ut till fingertopparna av de sista dagarna av mitt sista sommarlov. Sjukt va? Och vet ni vad? Sommaren kom tillslut! Visserligen bara några dagar men ändå! Idag var det höstväder med jacka som gällde igen....
 
För att väga upp min kassa uppdatering ska jag bjuda på lite bilder från de senaste dagarna, lite bilder sitter aldrig fel, right? Ska slänga upp lite bilder från LK snart också, jag lovar!
 

En miljon nollor.

Här har det varit dött ett tag, men har varit lite upptagen sen sist jag skrev. Var i Luleå torsdag-måndag för Luleåkalaset och umgänge med mitt fina gäng. Var egentligen tänkt att vi skulle komma hem redan på söndag men vi stannade en dag extra vilket var gudomligt skönt!
 
På tisdag gick hela dagen åt till min arm, skadade armbågen under LK och alla i min omgivning sa att jag skulle kolla upp armen så jag och pappa for. Drygt sex timmar tog det att kolla på en armbåge, sataaans mycket väntan. Resten av tiden har jag umgåtts med Kim-Jonas och därför har jag helt enkelt inte orkat sätta mig här och skriva några rader.
 
Ska föra över bilder från mobilen så slänger nog upp några bilder från LK här sen, tills vidare får ni nöja er med några instabilder.
 

03:41

Godnatt.

From the P to the acka.

Ska vakna om fyra och en halvtimme och sätta mig på bussen mot Luleå om fem och en halvtimma. Jag har inte börjat packa än, kanske dags att sätta igång? Gissar på att detta blir ännu en natt med en timmas sömn eller ingen sömn alls, är alltid samma visa när jag ska till Luleå med 6 bussen, packar hela natten och hinner inte sova. Att packa för mig är lite av ett evighetsprojekt, blir aldrig klar. Nej, nu ska jag sätta igång!

RSS 2.0