Godnatt.

Låååång dag på UF-mässan, trött i både skalle och kropp. Dags att hoppa ner under mitt varma täcke, nya tag i mon.

You're pushing me out when I wanted in.Sämst bild men detta har jag i alla fall underhållit mig med hela kvällen typ. Bilder så att säga. Nu är det ändå rätt så städat eftersom att jag börjat plocka ihop och sortera bilderna. Min rygg gör ont också.

I mon är det UF-mässa! Om jag är taggad? Inte direkt.
Kommer garanterat försova mig eller glömma nått.

Pedagogiskt ledarskap in my ass.

Är så jävla less på läraren vi har i pedagogiskt ledarskap. Tydligen så räckte inte praktiken för att jag "bara" hade 12 timmar praktik i stället för 15 timmar fast jag sagt till henne att det är omöjligt för mig att få ihop alla timmar p.g.a. hur mitt schema sett ut (kursen var innan jul alltså). Så idag skulle vi ha ett möte för att se hur jag ska göra för att fixa praktiken men blev tvungen att fara hem för att fixa inför UF mässan. Jag försökte få tag på henne och sökte henne i skolan osv, tillslut gick jag och pratade med Marga som fixar sjukanmälningar och sånt och pratade med henne eftersom att jag inte fick tag på läraren och då lämnade hon en lapp på lärarens skrivbord. Sen nyss, för en stund sen så ringer läraren och är skit sur på mig och typ skäller ut mig!? Jaha men vafan ska jag göra åt att jag inte får tag på henne!? Jag sa klart och tydligt till henne att jag försökte få tag på henne men ändå var hon sur. "Nu får du fixa nästa möte och ringa alla och blablabla". Fyfan ville bara spy på henne.

Do you know how to spell "disappointment"?

Y-O-U.

Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun.

Kommit hem från Happis för drygt två timmar sen. Drog dit efter skolan med mammsen. Vi förnyade mitt pass eftersom att mitt hinner gå ut innan London resan, shoppade loss på Ö&B, checkade in rusta och själv sprang jag runt på Rajalla för att hitta nått att ha på mig till min födelsedag. Lyckades t.o.m! Folk kommer häpnas, så mycket kan jag säga. Middag till pizza råkade jag skriva men mena pizza till middag såklart! Skit gott.

Kommit hem från hästarna för ett tag sen och nu blir det att rensa undan lite på mitt rum och försöka göra nått vettigt. Skriva geografi? Börja fixa mina bilder till UF-mässan? Time will tell, eller nått. Å på tal om bananer så hann jag inte till bootcapet idag, bajs.

Lite random fakta.

- Jag äääälskar att göra hemmagjorda kort, typ jul- eller födelsedagskort. Tycker det är mycket roligare att ge bort ett personligt kort än ett köpes. Sen tycker ju vissa att det är töntigt, lame osv, men jag gillar't!
- Jag hatar faktiskt att fylla år. Eller jag hatar egentligen inte att fylla år, men jag hatar min födelsedag. Jag älskar att fika, festa, mysa och sånt. Och jag älskar alla människor som gör en så otroligt glad! Men min födelsedag blir alltid misslyckad på ett eller annat sätt. Du måste vara mig för att förstå vad jag menar, men jag lovar, det är alltid nått.
- Jag hatar grupper och grupperingar, tycker det suger att alla inte kan umgås med alla!
- Jag älskar min säng men hatar toaletter, tycker allt man gör där är så otroligt tråkigt (om man inte har dusch där då).
- Jag är egentligen väldigt kreativ, men får det lixom aldrig på papper så att säga. Planerar och skapar mycket i min hjärna men så drar latheten fram och det blir inget av av nånting.
- När jag är i skolan kan jag inte koncentrera mig på mina uppgifter, sitter alltid och tänker på annat, pratar med nån, lyssnar på nått annat eller bara är allmänt lat. Då tänker jag att "jag gör det hemma", men väl hemma är jag för upptagen/lat så det blir inget av det hela.
- Har ingen så kallad självdisciplin.
- Jag älskar bilder. Älskar att spara minnen på bild. Älskar att kolla igenom gamla bilder. Älskar att hänga upp dem på väggen. Älskar att ge bort dem. Älskar att fota dem. Älskar dem.
- Jag älskar att göra människor glada!
- Och jag älskar människor som gör andra männskor glada, haha!
- "A smile is the best makeup any girl can wear" - tycker det är så jävla sant, älskar människor som ler!
- Tyvärr har jag europas fulaste tänder och hatar att visa mina egna tänder. Den dagen jag har råd kommer jag garanterat att fixa mina tänder.
- Jag är socker beroende, på riktigt. Jag älskar allt som kallas för godis, fika, glass, läsk, bakelser etc. På mindre än en vecka har jag t.ex. ätit upp en hel colasås-tub själv. I går sög jag i mig det sista direkt ur tuben och när jag inte kunde suga ut mer klippte jag upp hela tuben och åt det som fanns där inne. För nån vecka åt jag upp lösviktsgodis för 81 kronor på knappt 4 dagar. Efter att jag fikat hos Ida när hon fyllde år kunde jag inte tänka på annat än det vi åt - Beroende på riktigt alltså.
- Tycker faktiskt inte att det är något fel med att trycka i fika å sånt. Hellre träna och äta nyttigt och sen få fika.
- Önskar att jag hade självlockigt hår, eller ialf självfall.
- Tycker det är skit kul att träna men skulle aldrig klara av att göra det på egen hand. Behöver nån som gör det med mig, därför passar bootcamp mig perfekt!
- Jag älskar disney!
- Älskar mina sängkläder som jag hade när jag var liten. Har för det mesta någon av mina gamla sängkläder, nu sover jag t.ex med lejonkungen motiv. Blev dessutom skitsur på mamma när hon gav bort mina barbie-sängkläder till mina 5åriga kusin.
- Släkten är bäst. Har verkligen världens roligaste, härligaste och underbaraste släktingar!
- Slalom ger mig sinnesro.

Elsa 18 år!

Igår fyllde en god vän till mig år.
Elsapelsa blev hela 18 år!
I hjärnan är hon dock ännu 3. Men du vet att jag älskar dig ändå ;) ♥

Grattis your sexy beast! ♥

Skoterkort, check!

woho, både jag och Amanda klarade provet med endast ett slarvfel var.
Göttans, nu kan jag köra utan att behöva vara rädd för böter ;)Så jävla sexigt med skoteroverall, vet att ni håller med.

She's got her finger on the trigger like bang bang, and I'm right there in the middle like bang bang.

Enligt schemat skulle vi vara klara med kursen först vid 3 idag men redan vid 12 fick vi fara hem. Göttans! Gick så snabbt eftersom att vi sket i rasterna och eftersom att vi var så få på kursen. Två stycken rättare sagt, jag och Amanda lixom. Skulle vart fyra egentligen men när de fick veta att kursen skulle ta hela dan blev de sura, otrevliga mot kursledaren och drog. Jag och Amanda tyckte skit synd om gubben, "Dom var så dumma...." :(

Snäll gubbe och chill kurs. I mon är det genomgång av de frågor vi fick hem, lite praktik (typ byta nån rem i skotern, lasta den på släp och eventuellt köra) och sedan äre teoriprov. Kommer gå prima skinka tror jag. Sen jag kom hem har jag hunnit fixa lite diverse saker och kollat igenom massa gamla bilder. Gissa om det var kul att hitta bilder från bl.a. min första slalomtävling!!! Helt underbart, väckte massa gamla minnen ♥

Eftersom att det ännu är ljust ute så ska jag skynda iväg mig till hästen och fara på en ridtur, puss och kram!


trött.

I mon blir det uppstigning vid 8.... PÅ EN JÄVLA LÖRDAG.
Dumma, dumma skoterkurs! Tröstar mig själv med lite colasås och glass.

Gonatt.

Skoterkurs ---->

För att slippa böter på 1500 igen så drar jag på skoterkurs med Amanda. Väntar på att hon ska bli klar så vi kan börja dra oss mot Ötå. Kurs mellan 18 och 21, då vet ni var jag befinner mig ikväll!

En helt normal skoldag.


Älska colasås.

åååh, colasås är så sjukt gott. Andra portionen colasås med glass inom loppet av typ en timme. Älska colasås, skulle fan kunna köpa en hel tub bara för att få äta upp det själv, utan glass :-)


Det kallas för colasås med glass, inte glass med colasås.Min önskan är Big Brothers lag.


From the skin to the jacka.BB

Okej, nu vill jag också att Sipan ska ut, äckel.

London bbyIgår var det exakt en månad kvar tills vi åker till London, en månad kvar till jag och min käre vän Gabriella åker. 18 april sticker vi! Om jag är taggad? EN ANING SÅ ATT SÄGA! Nu börjar den riktigta nedräkningen, mindre än en månad kvar. Och i mon är det exakt en månad kvar tills vi får se Mcfly live.

Jag har inte fattat att det är sant än.

g'night

Nu beger jag mig mot sängen tror jag, mina ögonlock börjar bli rätt tunga.
Blev en lugn hemmakväll en fredag som denna, hade egentligen velat fara och umgås men det blev inte av. Somnade när jag själv inte märkte det och vaknade drygt 5 timmar senare. Då hade jag en timme på mig tills bussen skulle gå och på den tiden skulle jag hinna vara till hästarna och skriva klart romananalysen = går ej.

Har btw läst ut en bok på 224 sidor och skrivit en romananalys på knappt två dagar, som sagt, jag jobbar bäst under press!

WOHOO, INGE MER MATTE!


Fin dag.

Tre bilder från i morse i bussen påväg till skolan. Sjukt fin dag!

Önskar att jag hade nått som kallas för självdisciplin.


Jag älskar dig.

Jag vet att du sover, känner värmen från din hud.
Bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu
Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud. Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk, det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag utan dina andetag

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag utan dina andetag?Ja, vad vore jag utan dina andetag? ♥

Det är vår mina kära vänner.

Fågelkvitter och converse, det är våååår!

Mov iehtseles.

Har min häst-bdb där jag uppdaterar mer om hästen och allt i kring det. Man får mycket lättare kontakt med häst-människor via bdb även om det är sååååååå 2009. Det finns så många inspirerande människor och intressanta grupper där! HÄR hittar du mig.

Verkade Gurellos hovar idag för fösta gången, läs mer om det HÄR om du känner för det. Det spelar ingen roll om ni inte har något konto på bdb eller ej, alla är välkomna att kika in på min bdb! Lämna gärna en kommentar också! :-)


Happy Birthday Danny.See you soon ♥

Sometimes i pretend to be normal, but it gets boring so i go back to be me ♥
Sannemannen 18 år!

Kommit hem från Pello för ett tag sen, haft en riktigt trevlig kväll med fint folk! Nu är jag dock trött som ett sär så orkar inte säga mer än så utan ska stänga av datorn och sooova nu. Hoppas du hade en fin 18 årsdag Sanne, kram på dig och tack för att jag fick va med och fira din dag! :-)Big Brother

HAHAHAHHAHA, Marcel ligger och tar på Joe mellan benen men Joe tror det är Hanna R! HAHHAA DÖÖÖÖR

Am I not pretty enough?Draw something

Lek med mig på draw something, heter fan-nny ! :-)

We like to sleep all day and party all night.

Gårdagen blev riktigt, riktigt lyckad trots att den inte blev som planerat! Vart lite bitter där ett tag men det gick över som tur var ;) Hann vara överallt och ingenstans under dagen/kvällen/natten. Träffade massa roliga människor, dansade som Michael Jackson och fick leka student för en kväll (haha tack Matilda!)! Kom in på väldigt djupa ämnen där ett tag i bilen, diskuterade rymden, livet efter döden, övernaturliga ting och andra intressanta saker.... typ, haha.

Klampade in hos Kimmi efter 2tiden kanske? Tog en bastu och käkade i min ensamhet och somnade sedan på direkten. Har ingen aning om när Kimmi kom hem men när jag vaknade låg han iallfall där bredvid mig med kläderna på, hahaha. Riktigt rolig kväll somsagt, tyvärr tog jag inga bilder eftersom att min partykamera pajjat :(

chill @ Ylivainios

Blev att umgås med Jenny, Bella, Ida, Lisa, Lillis och Elin ikväll. Ruuulig kväll, behöver inte säga mer än så, underbart att få spendera tid med mina finfina vänner. Ni är bäst, puss ♥
Ligger för tillfället hos Kimmi och kollar tv/sitter vid datorn, väntar på att han ska komma hem från Happis. I mon blir det att fara ut och äta med vännerna sen är det fix och party som står på schemat, tror det kommer bli en riktigt grym kväll om allt går som det är tänkt!

Näe nu ska jag ta å kolla lite BB, tjooo! :-)

Sportlov!

åååh, jag kan inte beskriva med ord hur otroligt underbart det känns att få lov, äntligen säger jag bara!
Verkar luta mot ett riktigt bra lov måste jag faktiskt påstå. Slalom, hästar, skoter, umgänge, mys och en hel del party. Jag taggar gärnet!

Undrar dock vad som händer ikväll? Nån som har lust att hitta på nått?????? :-)

sljdsadpsf

Jahapp, jahapp, nationellt prov i matte C i mon! Hur har jag laddat upp till det då? Jo jag har:
- kollat BB
- ätit godis
- tagit en p-nap
- varit till hästarna
- kollat BB
- kollat lite mer BB

Inte öppnat boken en enda gång hittills alltså. Men vet ni vad? Jag orkar faktiskt inte bry mig, det får helt enkelt gå som det går i mon!

Ska chilla med lite BB ett tag till och sen sova.
"Asså fyller den där handväskan ens nån funktion? Den rymmer ju typ.... en tampong!" - Amandus
Roligt att lyssna på deltagarna när de snackar om Hannah W:s 20 000-kronors väskor, hahaha

RSS 2.0