Kirunafestivalen 2012, here I come!

Nu springer jag iväg till bussen till Övertorneå och åker sedan vidare mot Kiruna! WOHO! Är taggad till tusen, fatta grymt att få se Maggio, Norlie och KKV, Hoffmaestro och få umgås med min kära Elsa! Avslutar inlägget med historiens fulaste bild, hahahha! Hoppas alla får en fin helg, kram!
 

Det ekar genom hela staden.

Packan väskad och det är jag också... lite i alla fall (märks med tanke på att jag skrev packan väskad istället för väskan är packad!?)! Fyfan vilken succé denna helg kommer bli! Elsa och Fanny gör comeback på Kirunafestivalen!! Precis som back in the days, enda skillnaden är att vi kommer komma in på öltälten! WOHO!
 
Tänkte lägga upp bilder från våran senaste KF-helg tillsammans. Kollade i mapp 2011, hittade inget. Kollade i mapp 2010, hittade inget där heller. I mappen 2009 hittade jag en mapp fylld med bilder från Kirunafestivalen 2009, senast jag och Elsa gick på festivalen tillsammans - det var tre år sedan, Elsa minns du?
 
 

LYCKLIG tjej!!

ÅÅÅH JAG ÄR SÅ GLAD! Jag har i princip drömt mardrömmar om att åka buss i mon till Kiruna, bussresan skulle nämligen ta sammanlagt sex och en halvtimme med två byten. Förstår ni hur lång tid det är i en buss?! Jag hade avlidit på vägen! Men nu får jag åka med min nya gud - Fanny, fatta snällt!? Jag är helt stört glad över det!
 
TACK TACK TACK TACK SÅ JÄVLA MYCKET FANNY!!!

Städa, städa, städaa.

När vädret är så pass värdelöst som det är idag så passar jag på att städa mitt rum. Det behövs verkligen kan jag meddela!
 

Hahaha <3


Shit just got serious.

 
I'm..... old?!

...


Good night.

Good night, bra kväll, höhö. Känns som vi varit överallt och ingenstans under den här kvällen och natten; grillstugan, skolan för kubb, Mogges torp, miljöstugan, Kattila osv! Nu har jag i alla fall slängt ner mig i sängen efter att ha käkat lite pasta, yes jag hittade maaat!! Trevlig kväll med trevligt folk. Puss!

Mission accomplished.

Varit ute på mission igen. P.I.F grillen för käk, sedan kollade vi in Mogges torp, bastuflottan och ett gammalt hus. Fick lite spök-likpåvinden-dödfågel-känsla när vi var där och jag sprang när vi hittade en död fågel, jag kan svära på min mors grav att den hade ett huvud!!! Obehagligt :-(
 
Nu ska vi ut igen, woho! Hoppas alla andra blekfisar har det kul, tjoooo!

Mosquitos, mosquitos everywhere.

Kom nyss hem från Ötå, har varit och inhandlat ett myggtäcke samt myggmedel till Gurello. Det är helt sinnessjukt hur mycket mygg det är!!! Ska till hästarna på en halvtimme och testa täcket och ge vatten och sånt. Hoppas täcket passar så Gurello får vila från insekterna lite, myggmedlet hjälper ju knappt nå mer.

Två år.

Tänkt att det redan gått två år, att det redan gått två år sedan han för första gången gled in på min gård med sin röda springare. Åhh, jag minns det som om det vore igår. Jösses, då jag hade ingen aning om att vi skulle hålla ihop så länge. Allt jag visste var hur otroligt nervös och galet kär jag var. Jag älskar dig Kim-Jonas ♥
 

Midsommar 2012.

Midsummer 2012. Majoriteten av bilderna är tagna av Martina, och fråga mig inte vad jag håller på med på sista bilden på mig, för jag vet själv inte. Haha.
 
Lite bilder från midsommar! Hade en riktigt trevlig kväll med ett gäng härliga människor. Vi lyckades skrämma bort alla myggor och komma på ett nytt öl-kubbspel, mycket bättre än vanligt kubb ;-) Vi grillade både chips och marshmallows och spelade massa roliga sällskapsspel på mobilen. Jag blev bl.a. utnämnd till den sexigaste, coolaste och den som är bäst i sängen. Jahapp tänkte jag liksom.... Hahaha!
 
Det var en riktigt rolig kväll med alkohol, umgänge, sång, skratt och pissande i buskar. Jag och Karin satt och sjöng låtar från Anastasia hela kvällen medan vissa gömde sig i omklädningsrummen. Runt fem tiden började vi promenera hemåt och jag hade Martina och Lovisa som var sovgäster. Kollade Anastasia ett tag men när de andra somnade bredvid mig skickade jag dom i säng och såg klart filmen själv. Somnade när klockan närmade sig åtta efter en fabulös kväll/natt!! :-)

Dosvidán'je.

 
aah, får inte nog!!! Fjärde kvällen i rad nu <3

Klippte av mig håret dagen till ära.

 
Nu sticker jag iväg, glad midsommar!

Midsommarplaner

Då var det midsommar igen! Det är lite av en tradition att Jgi-Pello folket samlas i Jgi på midsommar för att dricka och umgås. Och så blir det i år igen, så klart! Tyvärr kommer inte Gabbo och Sanne men alla andra kommer enligt tradition. Vädret är fint och alkoholen är inhandlad, nu är det bara att dra med sig ved, myggmedel och kubben till badstranden så är vi redo för en grym kväll!! Hoppas alla får en fin kväll, glad midsommar!!! :-)
 
Här kommer lite bilder från förra årets medsommarfirande, alla bilder tillhör Gabriella Fors;

Tom <3

 
Hilarious twitters by Tom, so freaking funny.

WÖÖÖÖH!


Anastasia.

 
Världens bästa film efter Lejon Kungen. Såg den igår hos Karin med gänget, Kärlek. Så sjukt bra film!!! Kommer aldrig sluta älska Disney filmer. Anastasia är visserligen inte en Disney film men den är regisserad av två avhoppade konstnärer från Disney läste jag. Har inte sett filmen på fler herrans år men kom ändå ihåg scenerna och låtarna. Love <3
 
Nu ska jag göra mindre barnsliga saker, ska nämligen sticka till Alko och handla inför morgondagens bravader, tjohej!

Sjukt vacker.

Source: http://imfancy.blogg.se/ / http://blog.nelly.com/fannylyckman/
 
Får inte nog av att kolla på denna vackra människa, Fanny Lyckman till er ära gott folk.
Fan vilken kvinna.

My room, my mess.


I en värld full av liv.

Äntligen har jag fått i mig middag. Somnade vid tre tiden kanske och vaknade tio minuter innan jag, Amanda och Moggster skulle ses av att Amanda ringde och frågade om Mogge inte hört av sig än. Fick stressa iväg för att spela in reklamfilmen till vårt företag och det gick.... bra. "Men säg det då!", "AMANDAAAA", osvosv. Sen att Gurello gick iväg på slutet så vi höll på ramla behöver vi inte nämna, ni kommer ändå få se det i reklamfilmen sen, tummen upp!

Blogg.se

Bara jag som älskar nya blogg.se förresten?

När du strippar och klär av dig är det samma grej.

Kommit hem från Ötå för en stund sen, sjukt skönt att hinna hem med den tidiga bussen! Kick-off veckan är i fullgång och idag har vi bl.a. hållit på med marknadsundersökning, genomgång av bokföring samt inspelning av våra reklamfilmer. Jag och Amanda spelar in reklamfilmen ikväll eftersom vi ska ha med hästarna. Haha ska bli kul att se hur det gå då kameramannen Morkania inte älskar hästar så att säga ;-) På tal om bokföringen kunde vi ekonomiare mer om bokföring än tjejen som gick igenom det och Ellen satt typ helatiden och rättade henne, haha.

Igår var det en lite mer fartfylld dag och jag hade en riktigt rolig dag faktiskt. Vi hade lite olika övningar och på slutet av dagen kom Jim Thuresson och hade en riktigt rolig föreläsning för oss. Han är seriöst den mest positiva människa jag någonsin mött! Han såg något bra i allt och visstfan blev man taggad av honom! Sjukt skön människa, synd att han blev tvungen att stressa iväg till planet bara så vi inte fick chans att prata mer med honom efter föreläsningen.



Här är en bild från igår när vi fick i uppgift att försöka dra nytta av varandras företag. Jag och Amanda som verkar hovar hamnade med Anton som säljer datorer - inte den bästa kombinationen alltså. Men vi kom på några kick-ass idéer ändå. Exempelvis kom vi på att Anton kan gå i ridbyxor, leverera sina datorer på häst och ge med ett hästspel för varje data han säljer. Tänk er den bilden i hjärnan så kommer ni skratta lika mycket som vi gjorde igår ;-) Flygande hästar och Viktor På Taket är andra idéer vi kom på, haha.

Dream big, work hard and don't be an asshole.

Nu sitter jag på exakt samma stället och gör exakt samma sak som jag gjorde sist jag skrev. Det verkar som att jag bara har tid att skriva vid den här tidpunkten på dygnet; när jag kommit hem från härligt umgänge alltså. Ikväll var det kubbspel, krocketspel och skrivande på en cool skrivmaskin hos Karin som gällde. Visstfan tog man några bilder men de går ju såklart inte att föra över till datorn eftersom att min USB-kabel är platt som en pannkaka. Amanda har dessutom lyckats göra mig beroende av ett nytt mobilspel - Unblock Me! Tråkigt men ack så beroende framkallande.

Goddamnit, spillde just ut oboyen över halva golvet. FAN. Och mjölken som är slut. Jag hoppas nni lider hårt som fan med mig. Uppstigning om cirkus sex timmar, i morgon kickar kick-off veckan igång! Ska bli awesome med jobbet i sommar. Är sommarlovsentrepenör = egen företagare över sommaren = bestämmer själv över arbetstider osv. Sen vet man ju aldrig om man får några kunder heller, men om ni själv har häst eller känner någon som har häst som har/funderar på börja ha sin häst barfota så får ni gärna tipsa om oss och kontakta oss! Vi kommer satsa på det här och försöka få kunder för vi vill ju trots allt sprida barfotaverkning! Hoppas, hoppas fler börjar ha sina hästar barfota! :-)

Nej nu tappade jag spåret? Uppstigning snart i alla fall och jag hoppas jag vaknar i tid. Nu ska jag läsa lite bloggar och göra lite annat innan jag hoppar ner under täcker. Kram på er :-)


Årets första kubbspelande!



Sådär ser jag ut just nu. Sitter och dricker oboy och äter mackorooor :-) Kom hem för drygt en halvtimme sen från umgänge på badstranden med mina brudar. Vi chillade och spelade kubbspel - en riktigt bra start på sommarlovet som jag får säga det själv! På tal om sommarlov, skolavslutning osv så försov jag mig till skolavslutningen i år igen! Har missat varje skolavslutning sen jag börja gymnasiet, haha.

Förra veckan var vi och såg på Gabbos utspark och idag var det Elinas och Mogges tur. Det känns helt sjukt att se mina vänner bli utsparkade från skolan och nu går ut i arbetslivet, liksom om ett år är jag där!!! På lördag vankas det studentfika @Tenevalls och i morgon är det bal som gäller. Party hard.

Dansa, pausa

Seg uppdatering, men vafan det är ju sommar, sol sand i trosan! Ikväll äre bastukväll hos Hannes som står på schemat så jag ska bara slänga grejerna i väskan, lite mat i mig och sen springa till bussen.

Lite så här såg det sist ut vi var hos Hannski:








Right now



Chillar som attan här mitt på natten. Eller? Ne jag är faktiskt duktig och försöker få bort de skolarbeten jag har kvar. Insåg att sista dagen jag hinner plugga innan allt ska in är i mon. Och det jag måste få klart är lite mer än man hinner få klart på en dag så nu pluggar jag för fullt.

I mon är det ju Sveriges nationalsag också, grattis till vårt fina land som man inte alltid vill bo i! Just nu öset regnet exempelvis ned. I mon ska jag försöka vara dukig; ska försöka bli klar med skolarbetena och sedan flytta några högar skit i hagen om det inte regnar alltför mycket.

Han har stått å glott på mig hela resan lång. Det är likadant varje dag, jag tar bussen nästa gång.

Idag steg jag upp 07:55 och hoppade på bussen 08:00. Väl i Ötå gick jag hem till Kimmi, älskar att pojkvännen bor så "centralt"! Var skönt att bara ta det chill ensam hos Ylivainios och äta frukost och sova en stund, hade ju trots allt sovmorgon till 10:30, trodde jag. Visade sig att vi hade haft kick-off-sak inför projektarbetet sen klockan 8, oooooopsi! Ähh, ingen dog av att jag inte var där:D

Sen jag kom hem från skolan har jag bara pluggat lite, sökt efter potentiella hagar till hästarna och fixat ström till hagen eftersom Gurello smiter så fort gräset är lite grönare på andra sidan, bokstavligt talat. På tal om skola, hagar och andra bananer så är det jävligt skönt att man har lärare som är lätta att övertala, har G i historia trots att jag bara gjort ett prov! Fyfan va skönt :-)

Gabriella Fors <3

Haha min älskade vän Gabriella är lite speciell. Tvingade nyss ut mig för att hon skulle få kolla på en genom webcamen som finns i byn, haha gulle!

Stockholm i mitt hjärta.











































En liten bildbomb med halvdåliga bilder från resan till Stockholm med klassen. Tog som vanligt alldeles för många bilder vid alldeles för få tillfällen. Måste bli bättre på att ta upp kameran oftare.

Var en riktigt fin resa som innehöll bl.a. shopping, bowling, mat, livrustkammaren, riksdagen, Gröna Lund, Donken och OK häng, upptäcksfärder, Timbuktu, toabesök, vinkningar till bilar och bestigning av älgkamelen! Fyfan va kul jag haft, har skrattat som en tok och njutit av mitt sällskap. Jag och Stina var lätt de bästa roomiesarna, fett sociala och fett roliga ;) Har inte behövt sakna henne än eftersom att Kimmi gjort mig sällskap varje natt sen jag kom hem... men ikväll!? :'( Känner saknaden efter Stina nu. Hur vi pratade tills vi somnade och hur vi skrattade åt det äckliga hotellet halva natten </3 Om jag saknar Rummet med stort R? Eller våldtäktsmännen i rummet mittemot? Nejdå, men Stina saknar jag!

Igår bokade mammsen dessutom flygbiljetter ner till Stockholm till henne, mig och Kim-Jonas! Så i september kommer jag tillbaka, kommer bli underbart ♥

RSS 2.0