Hej, tja, tjena

Här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på Eminem. Halsen gör ont och väskan fylls med kläder, i mon lyfter planet mot Stockholm! Halsen blir bara värre och kroppen är inte redo för att resa, men det är hjärnan. Fyfan va najs med shopping, bowling, Gröna Lund och härligt umgänge med klassen.

Haha


sdjdassd




Sitter i sängen och myser i pojkvännens t-shirt och hostar sönder mitt bröst, ni förstår inte hur ont det gör! Försöker få datan att vilja ladda ner Lejon Kungen men det går inte så bra. Kanske tar och kollar någon gammal film jag har på datan? Gårdagen var förövrigt bra, skumparty @ Umppari och jävlar va vi dansa. Synd att vissa saker skulle förstöra lite av kvällen bara.

En kort sekund kan allt som lever här, få känna harmoni.



♥♥♥ Vackert.

Hur många tårar ska jag behöva fälla innan du förstår?








I love you Danny.


"I do"




Congratulations boys <3

hahahahahahahahahahahahahaha

hahaha, bra kväll! Ha en god afton, nu ska jag sova ;)

Right now




Värt att ha slutat för drygt tre timmar sen. Har suttit i skolan och chillat och ska snart ut och övningsköra, hejs!

Must have <3


Åh, kärlek vid första ögonkastet! Ringde Gabriella direkt, ser ut som att det blir en beställning snart. Iiiiih, älskade McFly ♥ Elsa om du är på, hör av dig så kan du beställa samtidigt som oss, du hittar dem HÄR.


Kändes lite så efter nationella ja.


:'(


My friends are in the bathroom getting higher than the Empire State.

Dagen börjar bli kväll och vad har jag hunnit med idag?

- Varit i skolan
- Fuckat upp mina benhinnor
- Sovit en normal nattssömn
- Varit till hästarna
- Duschat

Ja efter skolan kom jag alltså hem och sov drygt fem och en halv timme. Typ en hel nattsömn alltså. Ja, när jag har skolan brukar jag lägga mig vid 12-01 och vaknar innan 7 och får alltså i mig 6-7 timmar sömn. WOHOO, hur fan ska jag somna ikväll nu då? Har dessutom nationella i mon, har bara lust att gå dit och spy på pappret för att sedan lämna in det. Undra vad betyget skulle bli på den ordspyan?

adknaslzdaödaf

Frustrerad. JAG HATAR MINA BENHINNOR. Hejdå träning.

'Cause that's how its supposed to be; living young and wild and free.

Oh fyfan vilken underbar helg jag haft! Fredagen spenderades med Jenny, Lisa, Olle och Jensi. Vi åt mjukglass och godis, gled bil, chillade hos Jenny, lekte detektiver och hade det allmänt bra. Vid tre tiden släppte Jensi och Olle av mig hos pojkvännen, kändes som att det var mitt på dan och jag var inte ett dugg trött. Så sjukt underbart att sommaren närmar sig med soliga nätter.

På lördag låg vi i sängen till halv fem ungefär, morgonmys är fan så jävla underbart alltså. Började smått smsa med Ida när jag hoppade på bussen hemåt vid fem och såklart blev båda sjukt taggade för utgång. Lite spontant sådär så satt jag helt plötsligt i bilen på väg mot Kuiva där det var förfest. Fina, fina Ida, Tine och Evve som kom och hämtade mig från Juoksengi, så himla snällt! Hade annars blivit en hemmakväll eftersom att jag varken hade alkohol eller skjuts, tur att man har en vän som Ida!! :-) Vid halv elva gled man mot Happis/Torne med Jensi, Olle, Jenny och Lisa, vet ni hur arg jag är för att mina vänner inte är arton än? Det suger ganska hårt.

Gled själv in på Umppari eftersom att Ida åkte i en annan bil, stod och chillande tills AckeB drog ut mig på dansgolvet och där stannade jag väl i princip hela kvällen! Galet rolig kväll!!! Dansade som en galning och träffade jätte trevliga människor! :-) Vi dansade till stängning och tryckarlåtarna på slutet tog jag med Pontus och Steffe, gillar vår glida-fågel-dans. Och på tal om danser så lärde jag mig även Jgi-dansen igår, haha. Resten av kvällen bestod av skojj på Max och bilglid. Vid sex tiden snubblade jag och Kimmi in på Gamlavägen 5.

Det är mycket orgasmer i Oralsjön.

HAHAHAHA jag döööör, råka säga orgasm istället för organism på min redovisning, TVÅ GÅNGER!! Och jag märkte inte ens nått??! Haha hur dålig får man va!? Synd att jag inte hade redovisning om Aralsjön bara, då kanske jag kunnat säga Oralsjön istället ;-)

No, and thank you, please madam, I ain't lost, just wandering.

Dagen blev inte riktigt som planerat. I tisdags hade vi zumba på idrotten och jag tyckte det var skit kul! Så ikväll var tanken att jag skulle ta mig in till Ötå för att fara på zumba men det sket sig eftersom att jag inte hade någonstans att ta vägen när jag väl kom till Ötå. Det suger att bo i Jgi när bussförbindelserna är så totalt värdelösa som de kan bli. Längtar tills jag får körkort. Tänkte åka till Kim-Jonas men han behövde plugga så då gick det inte. Inge bootcamp blev det heller eftersom att jag behöver vila mina ben om mina benhinnor ska bli bra nån gång.

Känns konstigt att säga det här men det bästa idag var typ skolan och hästen såklart. Vi hade nån mässa med skolan och ställde ut våra företag och projekt (sjukt less på det), jag spenderade väl sammanlagt en halvtimme av fyra vid mitt bord (som sagt less). Hängde med de andra människorna istället och hade faktiskt en sjukt bra dag! När jag kom hem slöa jag vid datan och pluggade sedan historia. Det var så roligt att jag efter tio minuter somnade sittandes. La mig i sängen och tog en p-nap på drygt en timme och drog sedan vidare till hästen. Gick skit bra att rida idag! Gurello var jätte lugn och fin, mys :-)

Fan va jag blivit duktig på att skriva lång ointressanta inlägg alltså? Haha. Orkar nån ens läsa? Nåja, nu ska jag försöka plugga lite till i alla fall innan jag lägger mig i sängen för att sova, godnatt!

FEEL LiKE A SiR.







2012-05-08

Idag har jag:
- Varit i skolan.
- Varit hos tandläkaren.
- Powernapat.
- Snackat med min älskade faster.
- Spendarat massvis av timmar i hagen.

Fått lite vettigt gjort idag i alla fall! Jag och Amanda har gått igenom hela hagen och spänt linor och tagit bort avbrutna pinnar. Vi hittade åtta pinnar som var av, tack för det skoteridioter som kört igenom hagen i vintras liksom.... Tränade även Gurello från marken med repet. Var riktigt länge sen sist så jag krävde inte så mycket utan repeterade bara det vi jobbat med förut.

Min faster från Stockholm ringde även och vi satt och surrade i drygt en timme. Vi träffas inte så ofta så det var otroligt härligt att höra hennes röst och bara få prata om allt mellan himmel och jord. Vi snackade bl.a. om min Londonresa och mina kommande resor till Stockholm och faster sa "Jag visste det hela tiden, jag visste det ända sen du var liten!!! Du är en stadstjej!!! Du låter precis som jag lät i din ålder. Ann-Helen (min andra faster) och Tony (pappa) har aldrig haft det där, men det hade jag, och jag hör att du har det också! Om några år bor du i Stockholm om inte i någon ännu större stad!!!". Haha hon är så söt min faster! Förjävligt synd att hon bor där och jag här bara, hade varit underbart att få ha mina fina fastrar nära mig. Ann-Helen träffar jag oftare eftersom att hon bara bor i Kiruna, men Susanne, vi ses max en gång per år!!! Sist hon var i Juoksengi var sommaren 2009 kanske? :-( Ne, får börja resa ner till Stockholm lite oftare!


Jag och mina fastrar i Stockholm september förra året ♥

Svalkar vinden.



En suddig liten bild jag tog innan jag sprang iväg på bootcampen, nya skorna och träningsleggingsen! Efter bootcampen drog jag och Amanda ut på en ridtur med hästarna innan vi gav dem hö. Gråter inombords varje gång jag kommer till hagen, varför är våren så lerig? Efter det har jag hunnit massera benhinnorna, duschat, ätit knäckebröd med ost, skinka och grönsaker och lyssnat på en politiskt debatt på tv. Intressant.

I don't know, google it.

Ligger för tillfället i sängen med datorn på magen och väntar på att klockan ska bli sjuu. Vad händer då? Bootcamp så klart. Skönt med lite träning, har inhandlat nya skor och ett par träningsleggings idag också! Hoppas dessa skor är bättre än mina gamla så jag slipper få ont i benhinnorna igen.

Har övningskört till, i och från Ötå idag. Gick bra, tills jag körde in på bussgods bland massa bildar och fick kärringstopp! Haha kändes lite typiskt? Nå annars gick det bra, måste dock träna mer på att backa och parkera, suger ganska hårt på det. Var en sväng till stallet också så sadelprovar-saken fick kolla storleken på mina sadlar så jag kan sälja dem. Annars har jag inte fått så mycket mer gjort än träffat Amanda, Amelie, Gabbo och Hjalmar en sväng :-)

Nej, nu måste jag springa och byta om, kram!

What's the point of living if you don't have a dick?

åååh, har ingen ork till någonting! Geografi rapport att skriva, hästar att matas, rum att städas... ähh tar och käkar lite glass istället.

Waking up to people talking and it's getting later every morning, now I realise it's nearly midday and I've wasted half my life to throw it away

Gooooodmorgon Upplands Väsbyy!!!! Här sitter en nyvaken Fanny och skriver. Tänkte bara berätta vad jag drömde inatt: Jag försov mig till bussen som skulle ta oss till flygplatsen och sedan Stockholm. Då vart jag arg.

Snöstorm?

Snöar tydligen ute, lite mer än jag trodde faktiskt. Trodde det bara var snöblandat regn men sen när man kommer ut så är det lite mer än det, haha eeeh. Jag vill inte ha mer snööö, vill ha sommar! Det är trots allt femte maj.

Facebook är livet, hallelujah



Bara jag som inte fattar meningen med detta? Det syns överallt på facebook just nu. Vem fan vill ha 2000 fb-vänner egentligen? Är det status att ha flera tusen fb-vänner eller?

Utklipp från min garderob.





Some people want it all.

Effektiv dag! Började med att vakna 09:10, fick stressa lite men hann i alla fall till bootcampen som började 09:30. Joggade och gjorde lite övningar till slutet av byn där vi hade backträning. åh, älska backträning! Sen var det samma som gällde hemåt men jag gick hela vägen eftersom att mina benhinnor fucka ur :-( Får ont i dem så fort jag springer mycket på hårt underlag. Måste inhandla nya skor så jag förhoppningsvis slipper det! Känns surt att inte kunna ge järnet när man egentligen vill. När vi kom tillbaka till skolan gick vi in i gympan och körde lite armar och mage. Oh fyfan va härligt :-)

När jag kom hem bytte jag om, käka och lite sånt. Närmare 12 tiden stack jag och Amanda till stallet i Ötå för att verka Lisas mini shettis! Och hon var verkligen bokstavligt talat mini!!! Minsta hästen jag nånsin sett, jag och Amanda var helt fascinerade i början, haha. Verkningen gick jätte bra och jag hoppas Lisa blev nöjd :-) Tycker det är jätte roligt att vi fick komma och verka lillhästen! Hoppas verkligen barfotaverkning sprider sig och att fler vill att vi ska komma och verka! Nämnde jag förresten att vi är gratis? Till sommaren ska vi dock ha företag men vi kommer ta väldigt lite betalt då också :-) Vi gör detta nämligen för att vi vill sprida barfotaverkningen och inte för att tjäna pengar.

Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend

Nationella gick åt helvete men det tröstar jag med att det är helg!! Gode skönt. Händer det nått kul ikväll då? Nån som har lust att hitta på nått??? :-) Nu ska jag vara lite effektiv så jag får pricka av lite grejer på min to do lista, bara jag som gör såna 24/7? Hur bra som helst ju!



g'night

NU är jag redo för sömn. Blev lite sent hos hästarna, vid tio var jag hemma och det var ännu ljust då!! Sommaren är påväg :-) Skit härlig träning som vanligt och jag är redan taggad till nästa gång!! Då står det dessutom backträning på schemat, wohoo!

Nej nu måste jag försöka få i mig lite sömn, god natt på er alla!

Well, hello there.




Off to bootcamp!

I'm walking on sunshine.

Bra dag, mycket bra dag! Började morgonen med att vakna bredvid finaste när han skulle upp till skolan runt 8 tiden, knöt mig fast runt honom så han inte kunde gå och tillslut gav han upp och stannade ♥ Runt 11:30 steg vi upp och drog sedan vidare till skolan. Chill med bara två lektioner.

Ikväll är det bootcamp igen och jag känner mig jävligt taggad! Känns underbart att vara så taggad och inspirerad till i princip allt just nu! Känner verkligen hur värmen och sommaren närmar sig, det märks i hela kroppen. I mon är det dock nationella i engelska och det kanske jag inte är supertaggad till.... Men att avverka nationella efter nationella känns väl ändå helt okej. Kramis!

The greatest form of control is when you think you're free when you're being fundamentally manipulated and dictated to.






familjen Eriksson blir större!

ååh, fick just veta att vi ska få ett litet tillskott till familjen! Om ungefär två veckor kommer en liten valptös hem till oss!! :-)



Bootcamp!

Wohoo, första bootcamp passet avklarat för denna termin/omgång/säsong/vad fan jag nu ska kalla det! Och nu tänker jag på "riktiga" bootcampet som håller på i sex veckor med träningar tre gånger i veckan och inte vårt mini bootcamp som vi haft under hela vintern med träning en gång i veckan :-) Skit kul som vanligt och jag kan ju säga så här; kommer ha träningsvärk i mon! Men det är ju så det ska va! Jävla nu ska jag köra stenhårt dessa sex veckor och fan inte fuska som förra året (orkade inte på sluteeeet...)!!!! Och gör jag det får du slå mig Amelie!

Galet stor grupp också! Massa folk man kände var där också; Jennie, Madde, Sara t.ex, och därför tycker jag fler kan dra sig till Jgi tre gånger i veckan för att träna med ett stort och härligt gäng brudar! Och skyll inte på att ni inte har skjuts för det åker hur mycket folk som helst från Ötå exempelvis! Kom igen nu, dags att bli fit for fight och redo för beach 2012!! ;-)

Five colours in her hair.

Nyss varit ute och övningskört, jaa äntligen har jag kommit igång!! Bootcamp om en timme, tagga till!

Första maj.

Herrejesus vad tiden går fort!? Tyckte det var nyss det blev första april åså är vi redan inne på maj!? Gal1. Snart sommarlov juuu! Vad har denna månad att bjuda på då? Stockholmsresa med klassen, vårstädning av hagen, sol, värme, nya kläder skulle jag tippa på :-) Duger fint tycker jag!

Igår var det valborg som alla vet och för min del hände det inte något speciellt faktiskt. Luleåeleverna (=Karin och Gabbo) hade skola (idioti!) så då vare bara jag Elina och Amelie i byn så då blev det inte grillande eller liknande som det först var planerat. I Ötå verkade det inte heller hända så mycket så blev en hemmakväll för mig, städade garderoben till ljudet av radio:active dvd:n och spenderade några timmar i hagen med hästarna.

Håller för tillfället på att städa garderoben eftersom att jag inte blev klar igår, ska ta och fortsätta med det så får vi höras, tjingeling!

RSS 2.0