När du strippar och klär av dig är det samma grej.

Kommit hem från Ötå för en stund sen, sjukt skönt att hinna hem med den tidiga bussen! Kick-off veckan är i fullgång och idag har vi bl.a. hållit på med marknadsundersökning, genomgång av bokföring samt inspelning av våra reklamfilmer. Jag och Amanda spelar in reklamfilmen ikväll eftersom vi ska ha med hästarna. Haha ska bli kul att se hur det gå då kameramannen Morkania inte älskar hästar så att säga ;-) På tal om bokföringen kunde vi ekonomiare mer om bokföring än tjejen som gick igenom det och Ellen satt typ helatiden och rättade henne, haha.

Igår var det en lite mer fartfylld dag och jag hade en riktigt rolig dag faktiskt. Vi hade lite olika övningar och på slutet av dagen kom Jim Thuresson och hade en riktigt rolig föreläsning för oss. Han är seriöst den mest positiva människa jag någonsin mött! Han såg något bra i allt och visstfan blev man taggad av honom! Sjukt skön människa, synd att han blev tvungen att stressa iväg till planet bara så vi inte fick chans att prata mer med honom efter föreläsningen.



Här är en bild från igår när vi fick i uppgift att försöka dra nytta av varandras företag. Jag och Amanda som verkar hovar hamnade med Anton som säljer datorer - inte den bästa kombinationen alltså. Men vi kom på några kick-ass idéer ändå. Exempelvis kom vi på att Anton kan gå i ridbyxor, leverera sina datorer på häst och ge med ett hästspel för varje data han säljer. Tänk er den bilden i hjärnan så kommer ni skratta lika mycket som vi gjorde igår ;-) Flygande hästar och Viktor På Taket är andra idéer vi kom på, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0