Lycka lite på kanten.

åååh, så jävla underbart. Klickade runt bland tvkanalerna och upptäckte att det gick en serie med en av mina favorit skådisar! Har ingen aning om det är en bra serie eftersom att jag hann se typ en kvart, men i alla fall. Älskar när man överraskas av tvn med en favorit film eller skådespelare, lite lycka på kanten sådär.

Take me back.



















Ta mig tillbaka. Ta mig tillbaka till kyla, hunger och regn. Ta mig tillbaka till köande. Ta mig tillbaka till varm choklad. Ta mig tillbaka till väntan och förväntan. Ta mig tillbaka dit. Ta mig tillbaka till dem.

Ta mig tillbaka.

Ute och njuter i solen.



Fan va gött!

Rubrik

Klockan är bara 12 och jag har redan hunnit med massa nyttigheter!! Hästarna har fått både hö och vatten, hunden har fått motionera sig, hästen har borstats och så har jag även hunnit spendera lite kvalitétstid med mormor och morfar! :-) Så otroligt skönt att vakna tidigt men lika jävla jobbigt varje morgon att ta sig upp från sängen! Varför ska sängen vara som skönast på morgonen?

Nu ska jag ner å käka ordentlig frukost och sen sätta mig ute i solen och värmen och göra bort lite skolarbeten! Hade jag tänkt i alla fall... Senare blir det en tripp till hästarna igen, drar nog ut på en ridtur med mina blommiga stövlar! Wiiie, over and out!

Sauna, bastu osv

Just kommit från bastun, faaaan va jag älskar att basta, typ det skönaste som finns.. ehe, näst skönaste som finns då! Gick till frysen och hitta gammal piggelin från senaste festen - gissa om jag blev glad!? Glass är fan det godaste som finns till bastu, läsk och annan vätska kan ta sig. Ville ta en bild på mig och glassen men då skulle ni fått en nakenbild så då sket jag i det.

Nu ska jag dra på myskläder och sedan skicka in samhällsrapporten, blöö. Så jävla missnöjd med den! Vet ni känslan när man inte är nöjd med sitt arbete men samtidigt inte vet vad man ska göra för att förbättra det? Så är det just nu, sjukt störande! Hatar när man inte får ut texten på papper som man skriver den i hjärnan, nån som känner igen sig? ååh, ser fan inte fram emot att någon från klassen dessutom ska bedömma den sen!! GAh, döda mig någon? Hoppas Håkankråkan gillar den i alla fall.

Hatar läkerol men äter det ändå.



Långhelg.

Otroligt skönt med långhelg.
Otrolgit oskönt att vara sjuk.

Glad att jag inte blev sjuk i London men samtidigt känner jag lite så här hallå har jag inte missat nog i skolan redan!? Har knappt varit nått i skolan den senaste månaden p.g.a. sjukdom-lov-resa-sjukdom. Satsar på att bli frisk till nästa vecka så jag kan köra igång med bootcampen också, VILL TRÄNA!!

Sitter för tillfället och skriver det sista på min samhällsrapport så jag kan skicka in den. Sen har jag bara en geografi rapport, ett historiaprov samt lite uppgifter i företagsekonomi och info&layout kvar att ta tag i. FML.

true story.


Några centimetrar klippte jag ju trots allt av mig.



I ♥ London



Och tack Karin och Elina också!



De andra nämnde inte er så jag visste inte att ni var med!!! Men tack så jätte mycket!! :-) ♥

♥ Gurello ♥





åååh, kolla vilken underbar födelsedagspresent jag fick av mina vänner lite i efterskott, så himla fin!!! Det är Gurellos tagel (hår från svansen) samt en namnbricka, nu kommer jag alltid bära med mig honom ♥ Har en känsla av att detta armband kommer användas flitigt!

Tack Amanda, Amelie, Martina, Sanne, Lovve och Johan för den jätte fina presenten!!!! ♥♥♥♥♥

Då vet ni vad jag gör ikväll.








Packar↑ 20 + 10 kilo.

en dag kvar.



I morgon, i morgon får vi se dem ♥


"Another year over and we're still together
It's not always easy but Mcfly is here forever"


Måste bara visa er vad jag köpte idag!



BÄSTA KÖPET!!!!!!!!
/lycklig tjej ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

två dagar kvar.




Tog min 3D bio oskuld idag.

Titanic 3D med Gabbo och Karin idag, hur mysigt!? Jo jätte mysigt! Och sorgligt och coolt, haha. Har annars hunnit med att sola solarium (Ötås solarium SUGER jämfört med Luleås!!!), klippa mig, inhandlat lite növändigheter till London, käkat och tittat på världens sötaste unge! Mycket bra dag.

Sitter förtillfället och chillar vid datorn medan Gabbo steker middag, haha. Lär komma i säng sent eftersom att hon dendär planerande typen inte packat än!!! Skjutsen till flygplatsen går 06:00 i mon.



tre dagar kvar.




Klippte av mig håret.



Bjuder på en fin låt så länge.

Min hemstad - Södra sidan

En timme kvar till Luleå.

I'm sexy and I know it.

Nu är det en vecka sen jag fyllde 18. Var busy woman då så blev inte mycket till uppdatering, men en bra födelsedag hade jag! :-) Gjorde min första trip till Alko och satt i bilen och sjöng "I'm feeling sexy and freee!!!", haha. Sen kom hela mitt fina gäng till mig och hjälpte mig att baka både tårta och cupcakes. Kan ju säga så här: hade aaaaaaldrig klarat av det själv.

På kvällen kom både släkt och pojkvännen och vi fikade och jag fick öppna lite presenter :-) Helt underbar var väl inte min födelsedag eftersom att det var ett jävla krongel med bokningen av A-huset, men tillslut löste det sig. Spenderade hela kvällen med Kimmi och på onsdag drog jag to the A-house med Gabbo och gänget och fixade klart allt till kvällen. Elina min pärla följde med mig hem och hjälpte mig fixa det sista med fikat och sen vankades det bastu för mig och Kim-Jonas. Klockan hann väl bli 8 innan vi lyckades ta oss till A-huset, seg som man är.

Hade en riktigt rolig kväll med massa fina och konstiga människor. Haha men det är så the Jgi-Pello-people är, konstiga och väldigt random. Fick fina presenter igen och massvis av kramar, galet fina vänner jag har ♥ Hade en stört rolig kväll och trots det var jag bland dom nyktraste på stället! Dansade, sjöng och skrattade som en dåre! Så himla rolig kväll!! Amanda - Jimmy Jansson, Sexy and I know it - LMFAO, Hej Monica - Nic and the family, Genom eld och vatten - Sarek och Stamp on the ground - ItaloBrothers är väl några låtar som kommer påminna oss om kvällen! Runt fyra - fem tiden rullade jag, Kimmi, Sanne, Lovve och Martina hem till mig för lite sömn.

Tack alla som kom och firade min födelsedag och gjorde min kväll helt underbart rolig, störd och fantastisk! Ni är alla förbannat fina! ♥♥♥♥


Glatt födelsedagsbarn!

@ Haparanda

Sitter i Haparanda för tillfället, skulle egentligen varit mycket närmre Luleå nu men skjutsen sket sig till Ötå i morse så jag fick ta en senare buss. Ska sitta här dryga 45 minuter till, men det är chill för jag har internet i alla fall. Har frissa tid om 40 minuter, fan. Måste ringa och höra om jag kan byta tid, annars blir jag inte glad.

Igår gick hela dagen åt till att packa, rida och mysa med mina hjärtan - Gurello och Kim-Jonas. Snacka om att jag kommer sakna dem! Gurello var en riktig pärla igår, så jävla mysig och fruktansvärt lugn när jag och Amanda red ut! Älskar såna dagar ♥ Packandet har varit ett rent helvete däremot, väskan fylldes på 5 sekunder ungefär. Har fått packa om flera gånger och tagit bort massa plagg. Har en tendens att ta med liiiiite för mycket kläder när jag ska iväg. Tio par trosor för fem dagar, någon?

fyra dagar kvar.




What you mean we aint fuckin', you take me for a friend?

Just haft ett telefonsamtal i en timme med en kille från Convoy ;););) Nä okej, han skulle bara lära mig systemet och efter en timma var hjärnan rätt mos kan jag erkänna! Väldigt trevlig och hjälpsam prick, tappade räkningen efter fem minuterpå hur många gången han sa "direkt du har en minsta fundering eller är osäker, RING MIG!". Ne men det är ju kul med hjälpsamma personer! :-)

Nu ska jag ta tag i packandet och klädhögen som ligger på golvet, over and out.


P som i Packa.





fem dagar kvar.




Skii.

Just kommit hem från en rolig kväll på Ski. Inte överdrivet mycket folk men jävligt goda shottar! Hade en rolig kväll men en oskön hemresa, haha. Sitter för tillfället och försöker ta mig loss från mina jeans, sitter seriöst fast!!!!

I ♥ blowjobs.





sex dagar kvar.




I'm a barbie girl, in a barbie world.





Någon som förresten minns att jag nämnde att min mamma gav bort mina barbie-sängkläder till min 5-åriga kusin utan lov? Och att jag blev skit sur för det? Jag nämnde kanske inte att jag tvinga henne att fixa tillbaka dem men nu när kusinerna var på besök för några dagar sen fick jag i alla fall tillbaka mina fina sängkläder ♥ snacka om att jag blev lycklig!!!! Ligger i sängen och känner mig som en liten prinsessa, undra vad Sally känner sig som?

One of us is gonna die young.

Hej, hej, hemskt mycket hej!
Har varit lite halvt frånvarande här ett tag. Vad jag gjort? Levt livet och njutit av lovet! Har inte haft en tråkig dag hittills, ÅÅh älska lov. Sitter för tillfället under mitt barbie-täcke och fryser om benen, kom just in från en "kort" promenix med några coola. Har ont i benen, nacken och axlarna. Säger bara så här: Undvik att gå långa promenader, hästfossingar och att headbanga - if you know what i mean ;)

Har hunnit med massa saker idag, Ötå en sväng på lite bankmöte och sånt - börjar bli vuxen quinna nu förfan. Sen har jag hunnit med en skotertur, lite verkning av hästen och sedan lite umgänge med några coola. Lite för lite vettigt enligt mig, ligger efter i planeringen. Drar ju till London snart och innan dess har jag en massa saker jag måste hinna göra. Morgondagens planering:
- verka bakhovarna på Gurello
- hämta hö - Jgistyle
- göra ett kärt återbesök till alko
- partaja på skiii!
Låter förjävligt bra enligt min mening!

sju dagar kvar.



sju ynka dagar, en liten vecka ♥

I'm feeling sexy and freeeee!



18!!!!!!!!!!!!!

Bellabuu 18 år!

Nu har min fina vän Isabella gått och blivit 18 år! Vuxen siffra men fortfarande en liten dagisunge i skallen, precis som vi älskar henne alltså!!! Vi firade henne med fika och mys på fredag och middag och fest på lördag! :) Riktigt fint enligt mig!

Förfest hos Bellski med massa trevliga människor tills klockan slog 11 då alla drog vidare till hotellet. Jag som föddes tre dagar försent hängde runt med några nötter medans resten var på hotellet och festa loss. Hann vara överallt och ingenstans! Gick på byn, chilla hos Matti, stekte korv hos Olle och chillade/värmde oss med vaktena på hotellet. Vid halv 3 drog vi oss mot efterfest där man hade en trevlig stund med massa härliga människor! :) Kvällen slutade inte riktigt som planerat, nämligen hemma hos Jenny, men inte klagar jag för det var mysigt ändå!!!

Hemskt roligt kväll, älskar att människor blir så jävla kärleksfulla på fyllan! Vet inte hur många kramar jag fått och hur många gånger Ante sagt hur bra kompisar vi är, haha ♥





Tog bara två bilder under hela kvällen + en från i fredags, måste verkligen skaffa mig en ny partykamera!!!!
Snodde två bilder på mina favoriter ialf! Ena av Ida och andra av Bella :)




:') Hoppas ni hade en lika fin helg som jag!

think about it ;)


Bagar Fanny?




Ingen dog, inget brann upp och jag gjorde rätt, det blev en succé helt enkelt!
Okej de blev lite små och glasyren misslyckades jag med, men ähh, tyst om det.
Jenny har varit mitt moraliska stöd under hela kvällen, tack bruden, en sån klippa du är!!!
Säger det igen: Succé!
High five, tummen upp osv.

VARNING! VARNING!

Fanny Matilda Eriksson befinner sig i köket just nu!!!!!!!


We do it in Jgi-style.






Hämta hö - Juoksengi edition.

Påsklov!

Åhh, då har man officiellt tagit lov! Fick det egentligen runt 12:30 men då hade bussen redan gått.... Känns förbannat bra med lov i drygt 3 veckor! Lovet kommer fyllas med massa skojsigheter och nästan direkt efter lovet sticker jag och Gabbo till LONDOOON!!!!!

Happy/chill/sliten chey right now:


Grattis chåmpis <3










Bra, bättre, Martina ♥, end of story.

I'm alive.

HEj på er.
Jag lever även om jag varit rätt så frånvarande på både internet och i skolan. Har varit fullt upp de senaste dagarna!

Onsdag: UF-mässa, for 08:00 hemifrån och landade hemma igen runt 23:00 igen.
Torsdag: UF-mässa igen. Drog runt 07:30 och kom hem med pappsen vid 17:30-18:00 nån gång?
Fredag: Pullinki med skolan mellan 09 och 14.
Lördag: Släkt på besök!
Söndag: Släkt på besök!
Måndag: Riskettan med ett gäng vänner.

Fullt ös medvetslös så att säga. Har varit galet trött och nu dessutom gått och blivit sjuk! Vilket suger pungröv, ungefär. För att sammanfatta det hela: Roligt men ack så krävande! Att vara runt folk hela tiden tar på krafterna!

På UF-mässan fyndade jag massa fika på Café Midnattsol, en mössa och en mobil-väsk-hängare-sak. Och det bästa av allt; kosta typ noll kronor för mig! Like a baws. Mycket trevliga och roliga människor stötte man också på :-) Bjussar på lite bilder från UF-mässan, några tagna av mig, några tagna andra. Ljuset var </3 och inställningar brydde ingen sig om.













RSS 2.0